Sony PlayStation játékzóna

2019.06.01.

A PlayStation játékok legjava is felvonul a budapesti PlayIT-en! Több játékállomáson is elmerülhettek az izgalmas világokban, de megtapasztalhatjátok a PlayLink nyújtotta élményeket, vagy playseatben ülve száguldozhattok egy versenypályán. Ja hogy milyen játékokkal? Nos, ezek a játékok már biztosan ott lesznek:

Days Gone

Motorozz és harcolj egy halálos, járvány utáni Amerikában. Elég ügyes és bátor vagy, hogy túléld az összeomlott világ rémségeit ebben a hatalmas, nyílt világú akció-kalandjátékban? Kutass át elhagyatott településeket felszerelésért, készíts hasznos tárgyakat és fegyvereket, vagy próbálkozz más túlélőkkel összeállva tisztességes munkával… vagy erőszakosabb módszerekkel megélni a világban.


God of War

Urald a dühöt! Az Olümposz istenei elleni bosszúját hátrahagyva Kratos most már az északi istenek és szörnyek birodalmában él. Nem csak ezzel a kemény és kérlelhetetlen világgal kell megharcolnia a túlélésért, de erre a fiát is meg kell tanítania… miközben meg kell óvnia attól, hogy megismételje Spárta szellemének véres hibáit.


Jump Force

Készülj egy hihetetlen gálameccsre, ahol Japán leghíresebb mangahősei és -gonoszai a mi világunkba érkeznek egy szurkolók tüzelte, páratlan leszámolásra. Kirobbanó akció a Weekly Shonen Jump világában, amely olyan legendás sorozatok otthona, mint a Dragon Ball Z, a Naruto és a One Piece. Az ő világuk és a miénk összeütközése elszabadítja a mangák leghírhedtebb gonoszait felkészületlen világunkban.


Mortal Kombat 11

Lépj be a harc új korszakába az ikonikus verekedős játéksorozat 11. részében és fedd fel Raiden tetteinek következményeit a csonttörő játéksorozat kezdeteiig visszamenően. Légy szemtanúja az idő manipulálásának az új karakterek megjelenésével, akik képesek kicsavarni a verekedések menetét, értékes másodperceket nyerve így maguknak, hogy fölénybe kerülhessenek


Knowledge is Power

Szerezz hírnevet ebben a szikrázó kvízjátékban a PlayLink növekvő választékából kizárólag PS4-en. Ne aggódj a DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlőd miatt – egyszerűen ragadd meg az okos eszközödet, válassz a nyolc karakter közül és készíts egy selfie-t, azután lépj be a Tudás Piramisába, – Pyramid of Knowledge – ahol akár öt barátoddal együtt válaszolhattok különböző témájú kérdésekre miközben haladsz a csúcs felé.


Marvel’s Spider-Man

A maszkot már nyolc éve viselő Peter Parker a bűnüldözés mesterévé vált. Megtapasztalhatod a sokkal tapasztaltabb Spider-Man erejét az improvizációs harcokban, a dinamikus akrobatikus elemekkel, gördülékeny városi környezettel és környezeti interakciókkal. Egy olyan mesterré vált Spider-Mannel játszhatsz, aki már rég maga mögött hagyta a kezdő korszakát.


Detroit: Become Human

Lépj be a 2038-ban a jövőbeli Detroit metropoliszába, ami teljesen megújult a az emberiség szolgálatára létrehozott csúcstechnológiájú androidok hatására. De változás van kibontakozóban… Három teljesen eltérő android bőrébe bújva élheted végig, ahogy ez a szép új világ a káosz szélén egyensúlyoz.


Frantics

Ebben a kizárólag PS4 rendszerre megjelenő PlayLink-játékban egy célod van: hogy több „koronát” gyűjts össze, mint a barátaid. A Frantics összesen 15 szórakoztató minijátékot kínál, egyszerre akár négy játékosnak: az akciódús arénaharctól kezdve a körökre osztott stratégiai versenyekig szinte bármiben próbára tehetitek magatokat.


Chimparty

Kapd fel az okoseszközöd, és követeld a jussod igazi dzsungel VIP-ként ebben a többrésztvevős PlayLink játékban, amelyben akár négy játékos is összecsaphat az összesen 90 szintet kínáló, 18 őrületes minijátékban.