Taverna

2019.11.23.

Az ország első élő szerepjátékos műsora most a PlayITre látogat, hogy elhozza nektek az asztali szerepjátékok lebilincselő élményét!

A Taverna már több, mint egy éve jelentkezik minden hétfőn élőben, hogy Paplovag, NoLife Dávid és Buci karaktereinek szórakoztató kalandozásairól ne maradjon le senki, aki egy könnyed, ám izgalmas kikapcsolódásra vágyik. Thanatos, a kalandmester, egy egyedi multiverzumba invitálja a nézőket, ahol előbb említett hőseink elveszett kazamatákat tárnak fel, epikus küzdelmekben vesznek részt és őrült fanatikusokat akadályoznak meg gonosz terveik megvalósításában.

Mindemellett pedig szüntelenül küzdenek Arabon, a háború istenének hívei és kiválasztottja által fenntartott zsarnoki, elnyomó világrend megszüntetéséért. Az utóbbi hónapokban pedig csatlakozott a társasághoz Panni is, aki hamar mindenki szívébe belopta magát, és mostanra már a csapat szerves részét képezi.

A Dungeons & Dragons a világ legismertebb asztali szerepjátéka, amely az utóbbi időben, eddig még soha nem látott népszerűségre tett szert. A legújabb, 5. kiadás egy letisztult, átgondolt és könnyen kezelhető szabályrendszert ad a felhasználóinak, így kortól és nemtől függetlenül mindenki élvezheti az asztali szerepjátékok csodálatos világát.

Egy olyan szabadidős tevékenységről beszélünk, amely családokat, fiatalokat és időseket, idegeneket és barátokat egyaránt összeköt, miközben fejleszti a kreativitást, továbbá örömteli pillanatokhoz juttatja az embert a XI. század rohanó világában. Kicsit együtt vagyunk, egymásra figyelünk, és együtt szórakozunk.

A Taverna ezt az élményt hozza közel mindenkihez. Indulása óta sokakat sarkallt már az asztali szerepjátékok kipróbálására idehaza, melyhez barátságos, elfogadó és támogató közössége nagymértékben hozzájárult. Discord szerverükön akár kezdőként is könnyedén lehet találni kalandozó társakat vagy mesélőket, így szinte tényleg csak pár kattintás választ el minden érdeklődőt az epikus kalandoktól.

Akár hallottál már a Tavernáról, akár nem, a PlayIT most lehetővé teszi, hogy közel kerülhess a szerepjátékok világához: élőben nézheted, ahogyan Paplovag, Panni, NoLife Dávid és Buci egy exkluzív, egyalkalmas játékban néz szembe a Thanatos által elmesélt kalandokkal és megpróbáltatásokkal.

Kövesd az első sorból az eseményeket és légy része a kalandnak!Buy now fake designer bags