Vagrus – The Riven Realms

2019.06.01.

Budapesten kipróbálhatjátok több magyar független játékfejlesztő legújabb játékát! Ismerkedjetek meg tehetséges hazai fejlesztők alkotásaival, teszteljétek élőben a bemutatott játékokat, és támogassátok a magyarországi videojáték-fejlesztőket!Vagrus – The Riven Realms

Indulj veszélyes utazásra egy istenek által hátrahagyott és pusztító erejű természeti katasztrófa tépázta birodalomban! Harcedzett bajtársaiddal szabadon bejárhatod a posztapokaliptikus fantasy világ minden szegletét, felfedezheted annak rejtett titkait. Kereskedj, harcolj zsoldosként vagy kutass ősi kincsek után!

A Vagrus – The Riven Realms egy kétdimenziós körökre osztott szerepjáték-stratégia, melyben megismerkedhetünk egy karaván vezetőjével és társaságába szegődött utazócsapatának kalandos történetével valamint megpróbáltatásaival egy különös, veszélyekkel teli posztapokaliptikus világban.

Különböző küldetéseket és világeseményeket teljesítve apránként megismerhetjük a Vagrus – The Riven Realms történetét, melyben zsoldosként, kereskedőként vagy akár felfedezőként is biztosíthatjuk túlélésünket.

A Riven Realms az alapítók több évtizeden átívelő szerepjáték kampányai során kialakult fantázia világ, melyet a stúdió a most indult kampányával nyit meg a Vagrus jövőbeni játékosai előtt.

Szerezz azonnali hozzáférést a játék Alpha verziójához a most induló közösségi kampányon keresztül a fig.co/vagrus oldalon!

 


Bővebb információk a játékról