Fizess bankkártyával
Fizess bankkártyával

Modern világunk egyik legkényelmesebb megoldása a kártyás fizetési mód, hiszen mindössze egy érintés a bankkártyáddal vagy a mobiloddal már elegendő a vásárláshoz!

A PlayIT Show rendezvényen is gyors és kényelmes, készpénz nélküli rendszerben tudsz majd fizetni mindenért, kezdve az italoktól és ételeken át minden egyéb termékig.

A készpénzmentes rendezvény azt jelenti, hogy a rendezvény belső területén érvényes a készpénzmentesség, ott csak bankkártyával, vagy mobilfizetésre alkalmas telefonnal, okosórával tudsz fizetni, viszont a rendezvény bejáratánál a jegyvásárlás, illetve bent a ruhatár megváltásánál használható készpénz is.  Így mindenképp hozd magaddal érintéses fizetésre alkalmas bankkártyádat a rendezvényre.  

Ja, te már rég a telefonodat* használod fizetésre? Csak nyugodtan! Ez a módszer a PlayIT-en is működni fog, hiszen a mobiltárca-alkalmazásoknak köszönhetően már a telefonoddal is fizethetsz érintésmentesen, úgy, mint a bankkártyáddal szoktál.

Akár androidos, akár iOS rendszerű mobilod van, Mastercard® kártyabirtokosként egyre több mobiltárca alkalmazás közül választhatsz, attól függően hol bankolsz. Már az Apple Pay és a Google Pay is elérhető Magyarországon, hat itthoni banki mobiltárca-alkalmazás mellett.

 * Az érintésmentes mobilfizetéshez erre alkalmas mobilkészülék, egy mobiltárca alkalmazás és az alkalmazásba regisztrálható bankkártya szükséges. 15.000Ft feletti vásárlásokhoz szükséged lesz egy azonosító kódra, mely lehet a bankkártyád PIN kódja, vagy a mobiltárca által megadott egyéb kód.

Részletek: mastercard.hu/mobilfizetes